Om meg

Bildet mitt
Velkommen inn! Så kjekt at du vil komme hit. Legg gjerne igjen en spor så titter jeg innom hos deg også :)

fredag 10. august 2012

Hvordan har du det?

Ja det er jo et spørsmal man får innimellom,eller ofte..
Og hva skal man svare til det? I mitt tilfelle så har jeg valgt å være ærlig,helt ærlig de fleste ganger.
Ja selvsagt er det noen man ikke kan si sannheten til fordi enten blir de drittsure fordi de bare spør for å være såkalt "høflig",og så er det disse andre som man ikke kan si hele sannheten til fordi de blir så
uff ja hva kaller man det? jo nå vet jeg det,de får vondt på mine vegner og ønsker at de kunne overtatt det for meg.
Og når jeg da lever med et smertehelvete dag ut og dag inn,så er ikke det noe man ønsker på andre folk,nei da skulle jeg virkelig hatet den personen,iallefall mislikt den veldig mye!
Ja for det finnes faktisk noen jeg skulle ønske fikk oppleve slike ting selv!!

Ja jeg sier at jeg lever med et smertehelvete,hva jeg mener med det?
Jo mine dager er slik for tiden,at når jeg våkner på morgenen så har jeg som regel ikke sovet godt,gjerne våknet en del innimellom fordi jeg har vondt.
Og når jeg da våkner på morgenen for å stå opp,så er jeg fortsatt trøtt,vondt i ryggen, i armene og for ikke å snakke om fingrene,de er ikke gode.ben og tær er like vonde,så jeg snur meg og lirker meg opp i sittende stilling,kan ta litt tid.
Så er det på med kompresjons strømper,litt av en aktivitet å få til med vonde fingrer.
Ut og gjøre morgentoalett,vaske seg,tilbake til kjøkken finne mat og drikke,tabletter inklusive smertestillende og giktpille...
Spise frokost,svelge piller,så er det tid for forstøver og da er det på med pc,lese nyheter,inn på forum og lese,skrive, for det å skrive hjelper på vonde fingrer.
Etterpå er det ned på badet,inntak av medisin der også.Og grunnen til at den ene er der er for at jeg skal huske å pusse tennene.
Tenner er jo et kapitel i seg selv.Pga medisiner da jeg var liten og nå som voksen har brukt medisiner med kortison i så er tennene mine "sprø"
De knekker/sprekker av ingenting,så det å tygge harde ting er ikke lurt.Sist gang en tann sprakk så tygget jeg skorpen på pizzaen.Au skikkelig vondt.Tannlegen trodde først at det var betennelse i den og at den kunne rotfylles,men da han fikk ut den gamle fyllingen så ser han at tannen er sprekt helt til roten,den var skikkelig vond å trekke.

Dagene mine går for tiden med på å ta medisiner på rett tid,spise skikkelig mat.Har lagt om kostholdet og gjør så godt jeg kan for å gå ned i vekt.Ut å gå en tur,helst hver dag.Noe som jeg er flink til.Og jeg strikker,hekler og det koser jeg meg med.

Og så står jeg i kø til å få Gatric bypass.Nå skal jeg på kurs en av dagene og da er jeg igang!!!
Så jeg håper at jeg får operasjon,ingen er garantert det!
De kan si nei hvis de mener at du ikke kan takle hverdagen etterpå.
Men jeg håper og tror at jeg vil få operasjonen.
Har faktisk begynt å glede meg med tanke på å gå ned i vekt,bli lettere.
Og ikke minst hvis det de såkalte spesialistene sier er riktig,så vil jeg få et liv uten smerter og forhåpentligvis uten astma problematikken også.
Men det har jeg faktisk vondt for å tro på!! Det er liksom for godt til å være sant .....

Og så er jeg sååå heldig at jeg har fått virus på balansenerven,iallefall tror legen det.
Dette var litt om min dag og mine tanker.Og dette er min blogg og her skriver jeg akkurat hva jeg vil :)
Nå er solen kommet og jeg vil ut på tur.
Ha en fin dag videre til deg som har lest dette.Legg gjerne igjen en kommentar,MEN husk : Har du ingenting godt å si,så er det best å tie stille...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar